LPKY
Ajankohtaiset koulutukset


Arkihallintaa/perustottelevaisuutta

Toukokuussa torstaisin Tapiksella klo 18

Jos kaipaat vaihtelua tekemiseen kisalajien treenaamisen välissä, tai se oma laji ei ole vielä löytynyt, tule mukaan!

Arkijuttujen harjoittelua, kuten nätisti odottaminen autossa, toisen koiran ohittaminen, omistajaan keskittyminen häiriössä. Siis kivaa yhdessä tekemistä omistajan kanssa ja toimivuutta häiriössä.

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain ja yksilöllisesti koiran mukaan. Tokoa, rallytokoa, jumppaa, nenätyötä, tutustumista eri lajeihin eri tehtävärasteilla.

Talkoita, kimppalenkkejä, kahvituokioita, illanistujaisia Haukkiksessa - kivaa yhdessä tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Ilmoittautumislinkki avautuu lähempänä ajankohtaa, mutta laita toukokuiset torstai-illat jo kalenteriin!

Lpky:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta avoin kaikille

Pääset heti ilmoittautumaan toimintaan mukaan lomakkeella!Arkihallinta

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

LPKY:n toimintaan ei kuulu viikottaisia koulutuksia puhtaasti arkihallintaan keskittyen mutta samantapaisia asioita käsitellään yhdistyksen pentu- ja alkeiskursseilla. Myös näyttelyharjoitukset ovat hyvää harjoitusta opetella malttia ja totuttaa koira vieraan ihmisen käsittelyyn ja sietämään muita koiria lähellään. Kaikenlainen yhdessä tekeminen parantaa koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja edesauttaa hallintaa myös arjessa.

Vaikka viikottaisia koulutuksia arkihallintaan ei järjestetä on kesäisin pidetty Arkihallintakurssi ja satunnaisesti ohitustreenejä. Näistä ilmoitellaan sekä täällä kotisivuilla että yhdistyksen FB-sivuilla.

Tiedusteluja tulevista koulutuksista voi laittaa seurakoira- tai palveluskoira jaosvastaaville, kts.yhteystiedot

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy