LPKY     Ajankohtaiset PK/PEKO tottelevaisuuskoulutukset 2019
Päivämäärä Paikka Hinta Info Ilmoittautuminen
     

 

 -
TALVITAUOLLA      Kaikille jäsenille avoimet palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuusharjoitukset. Paikalla 1-2 kouluttajaa.

Tiedustelut lpky.pk @ gmail.com
a
syksy 2019 
TÄMÄ KURSSI SIIRTYY ALKUVUOTEEN 2020
    TULOSSA MYÖS PK-TOTTISKURSSI. Kurssin kouluttajina toimivat Marjaana Vihervuori ja Maria Rehn. 
Kurssin kesto 5 kertaa ja hinta 20 euroa, jos kurssi toteutuu vasta hallikaudella, kurssin hinta on 30 euroa.
Kurssilla harjoitellaan koiran ja ohjaajan yhteistyötä, aktiivisuutta sekä palveluskoirakokeiden tottelevaisuuden perusliikkeitä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut jaoksen sähköpostiin. 
lpky.pk @ gmail.com
         
      Palveluskoirien tottelevaisuuskoulutuksia on tarkoitus järjestää kurssimuotoisina jäsenten tarpeiden mukaan, esimerkiksi pentukurssit, aloittelevien kurssit, jatkokurssit ja kokeeseen tähtäävien kurssit. 

Kursseilla harjoitellaan tai syvennetään koiran aktiivisuutta, koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä palveluskoirakokeiden tottelevaisuusosuuteen kuuluvia liikkeitä.

Kursseista voit kysellä nonstoppina tai laittaa oman toiveesi kurssille osallistumiseen jaoksen sähköpostiin lpky.pk at gmail.com
lpky.pk @ gmail.com (poista välit)
6.1.2020 klo 19-21 
13.1.2020 klo 19-21
20.1.2020 klo 19-21
27.1.2020 klo 19-21
    Palveluskoirakokeiden hyppytekniikka kurssi
Heartraiders Akatemialla
kurssin pitää Miisa Rapi
Kurssille otetaan 8 koirakkoa. Kurssin hinta on 28 euroa. 
Kuunteluoppilaat 5 euroa.
lpky.pk @ gmail.com (poista välit)
Ajankohtaiset maastokoulutukset
 SIIRTYNYT KEVÄÄLLE 2020     ETSINTÄKOKEEN TARKKUUSETSINTÄ JA PUDOTETTU ESINE-päivä

Päivän kouluttajana PK-tuomari Tiina Puustinen 

Päivä järjestetään mikäli 4 koirakkoa ilmoittautuu.
 lpky.pk @ gmail.com (poista välit)

 

 


Palvelus- ja pelastuskoirien tottelevaisuuskoulutukset

Koulutukset on tarkoitettu kaikentasoisille koirakoille joita palvelus- tai pelastuskoiraharrastus kiinnostaa. Aiheena koulutuksissa on pk/peko-kokeen tottelevaisuusosion harjoitukset koirakon koulutustason mukaisesti toteutettuna.

Paikalla on aina vähintään yksi koulutusten vetäjä joka auttaa ja neuvoo koirasi kouluttamisessa. Koulutustapoja on monia ja koulutusohjaajilla on tavallisesti monia eri ohjeita tilanteisiin, jos joku koulutusohjaajan neuvo tuntuu sinusta vaikealta, kerro asiasta hänelle ja pyydä häntä miettimään jotain vaihtoehtoista tapaa toteuttaa asia.
Harjoitukset suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti. Kentällä voi tarpeen mukaan olla joko yksin tai muiden, omaa harjoitustaan tekevien koirakoiden kanssa samaan aikaan.
Harjoituksissa kannattaa aina olla mukana myös oman treenin jälkeenkin, seuraamalla muiden harjoituksia oppii paljon! Lisäksi muut koirakot saattavat tarvita apuohjaajaa omiin harjoituksiinsa. Yhdessä kaikkien koiranohjaajien kanssa koulutusongelmien pohtiminen on myös antoisaa.

Edellytykset koulutuksiin osallistumiseen:
Tervetuloa mukaan!Maastokoulutus

Jälkikoulutuksista ilmoittelemme kesän aikana kotisivuilla ja yhdistyksen FB- sivuilla. Yleisiä jälkitreenejä järjestetään pääsääntöisesti Haukkulaakson lähimaastoissa Taipalsaarella. Paikalla on aina vähintään yksi kouluttaja. Treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon ja iilmoittautuminen on ehdoton, jotta tiedetään kuinka monta kouluttajaa varataan paikalle.
Treeneihin saavutaan pääsääntöisesti samaan aikaan ja poistutaan samaan aikaan, koska katsomalla muiden treenejä oppii paljon, ja jokainen opettelee tallaamaan jälkiä myös vieraalle koiralle.

Hakukoulutuksia 
järjestetään kesäaikana kurssimuotoisesti.

Mikäli koulutus kiinnostaa voit tiedustella koulutuksista myös lajivastaaviltaYhteystiedot
Kaikki LPKY:n jäsenet ovat tervetulleita mukaan treenamaan.

© Lappeenrannan Palveluskoirayhdistys ry
Kaakon Nettipalvelu Oy