Tapahtuma-arkisto

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 11.6.20 aurinkoisessa Haukkulaaksossa 23 jäsenen voimin ☀️
Pk-jaos sai myös uuden jaosvastaavan, onnea pestiin Anniina Saavalainen! 😊
Toivotaan aurinkoista ja koerikasta treenikautta lajista riippumatta koko jäsenistölle!

4,5 tuntia vierähti kuin siivillä lempeässä kesäillassa, kun karttoja, kompasseja ja kartta-appseja pyörittelivät jäljenteon kurssilaiset Maarit Kuntolan opastuksella. ”Mustalla metsään, punaisella pois” - oli ainut mitä kompassin käytöstä muistettiin, ja sen Maarit ohjeisti unohtamaan ensitöikseen.

Vuoden toinen Älppäri on julkaistu, käyhän lukemassa! Tästä pääset Älppäreiden sivulle, jossa tuorein lehti on aina ensimmäisenä.

Palautetta lehdestä voi antaa osoitteeseen lpky.lehtitoimikunta @ gmail.com

Vuoden koirat 2019 julkaistaan ja palkitaan normaalisti yhdistyksen Kevätkokouksessa, mutta koska kokouksen ajankohtaa on jouduttu siirtämään määrittelemättömän ajan päähän, haluamme tuoda julki viime vuoden ansioituneet koirat nyt kotisivuilla.
Tutustutaan ansioituneimpiin koiriin vielä sitten seuraavassa Älppärissä ;)

Ohessa Saimaa Easter Dog Show'n virallisen näyttelytoimikunnan tiedote koskien vallitsevaa COVID-19 -tilannetta ja sen vaikutusta näyttelyyn.

LPKYn Vetokoirajaos järjesti koirahierontakurssin la 7.3.2020 Heartraiders Akatemian hallilla. Tapahtumaan osallistui 15 koirakkoa. Kouluttajana oli eläinfysioterapeutti Nina Jäntti.

Lihashuolto kuuluu kaikenlaisen koiraharrastamisen peruspakkiin, ja kotikoirakin nauttii yhteisestä hetkestä.
Kiitos Nina ja kaikki mukana olleet!

Vuoden koirat

LPKY palkitsee vuosittain kevätkokouksessaan edellisvuoden menestyneimmät koirat harrastuslajeittain kiertopalkinnoilla.