Tapahtuma-arkisto

LPKYn hallitus myöntää jaosten hakemusten perusteella yhdistyksen ansiomerkkejä aktiivisesti toiminnassa mukana oleville jäsenille.
Ansiomerkit luovutetaan perinteisesti kevätkokouksen yhteydessä.
Tänän vuotisen kevätkokouksen ollessa etäkokous, jäivät juhlallisuudet valitettavasti väliin.
Hallitus onnittelee ansiomerkkien saajia sekä kiittää...

Eksoten tilannekuvaryhmä on 25.2. kokouksessaan päättänyt asettaa kuuden hengen yksityishenkilöitä koskevan kokoontumisrajoituksen voimaan heti. Tämän perusteella LPKYn hallitus velvoittaa jaoksia huomioimaan tämän loppukuun koulutuksissa joko perumalla koulutukset (suositus) tai jakamalla osallistujat pienempiin ryhmiin niin, että rajoitusta ei...

LPKY:n hallitus on päättänyt perua myös tammikuun 2021 hallikoulutukset. Aluekohtaisia ohjeistuksia noudattaen ulkona tapahtuvaa toimintaa voi toteuttaa 1.1.2021 alkaen. Helmikuun hallivuoroista päätetään seuraavassa hallituksen (etä)kokouksessa 14.1.2021.

Kaikki yhdistyksen alainen/ nimissä tapahtuva toiminta, poislukien hallituksen ja jaosten etänä pidetyt kokoukset, keskeytetään 3.-31.12.2020 väliseksi ajaksi johtuen Etelä-Karjalan alueen siirtymisestä Covid19-viruksen osalta kiihtymisvaiheeseen.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 19.11.20, kokoukseen osallistui 12 jäsentä.

Palvelus- ja pelastukoirajaosten kouluttajat ovat koonneet yhteen yleisiä ohjeita koulutuksiin tuleville. Ohjeet on kiinnitetty Koulutukset -sivulle, sekä löytyvät oheisesta tiedostosta.
Ohjeita voit soveltaa myös osallistuessasi muihin kuin pk- tai peko-koulutuksiin, sekä tarvittaessa lisätietoja saa jaosvastaavilta, ks. Yhteystiedot.

Mennään!

25.09.2020

Aurinkoisessa syyssäässä tepsuttelivat Peppi ja Pojat Sarin ohjauksessa ympäri kehää, harjoitellen näyttelykäyttäytymisen saloja!

Vuoden koirat

LPKY palkitsee vuosittain kevätkokouksessaan edellisvuoden menestyneimmät koirat harrastuslajeittain kiertopalkinnoilla.