Tapahtuma-arkisto

Mennään!

25.09.2020

Aurinkoisessa syyssäässä tepsuttelivat Peppi ja Pojat Sarin ohjauksessa ympäri kehää, harjoitellen näyttelykäyttäytymisen saloja!

Aurinkoisessa syyssäässä järjestettiin palveluskoirien jälkikoe, johon osallistui 3 koirakkoa. Hirvikärpästen seassa keppejä nousi ja tottikset taipui sen verran, että illan saldoksi saatiin kaksi tulosta!
🏆 Onnea Oona ja Ninja JK2 sekä Riikka ja Junnu JK3! 🏆
Kiitokset tuomari Maaritille, koetoimitsija Tuijalle sekä ratamestari Marille, sekä...

Käy lukemassa viimeisin Älppäri täältä. Kuulisimme myös mielellämme palautetta, onko lehti mieleinen, vai toivoisitko jotain muunlaista sisältöä? Voit laittaa palautetta osoitteeseen lpky.lehtitoimikunta |at| gmail.com

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 11.6.20 aurinkoisessa Haukkulaaksossa 23 jäsenen voimin ☀️
Pk-jaos sai myös uuden jaosvastaavan, onnea pestiin Anniina Saavalainen! 😊
Toivotaan aurinkoista ja koerikasta treenikautta lajista riippumatta koko jäsenistölle!

4,5 tuntia vierähti kuin siivillä lempeässä kesäillassa, kun karttoja, kompasseja ja kartta-appseja pyörittelivät jäljenteon kurssilaiset Maarit Kuntolan opastuksella. ”Mustalla metsään, punaisella pois” - oli ainut mitä kompassin käytöstä muistettiin, ja sen Maarit ohjeisti unohtamaan ensitöikseen.

Vuoden toinen Älppäri on julkaistu, käyhän lukemassa! Tästä pääset Älppäreiden sivulle, jossa tuorein lehti on aina ensimmäisenä.

Palautetta lehdestä voi antaa osoitteeseen lpky.lehtitoimikunta @ gmail.com

Vuoden koirat 2019 julkaistaan ja palkitaan normaalisti yhdistyksen Kevätkokouksessa, mutta koska kokouksen ajankohtaa on jouduttu siirtämään määrittelemättömän ajan päähän, haluamme tuoda julki viime vuoden ansioituneet koirat nyt kotisivuilla.
Tutustutaan ansioituneimpiin koiriin vielä sitten seuraavassa Älppärissä ;)

Ohessa Saimaa Easter Dog Show'n virallisen näyttelytoimikunnan tiedote koskien vallitsevaa COVID-19 -tilannetta ja sen vaikutusta näyttelyyn.

Vuoden koirat

LPKY palkitsee vuosittain kevätkokouksessaan edellisvuoden menestyneimmät koirat harrastuslajeittain kiertopalkinnoilla.