Tapahtuma-arkisto

LPKY:n hallitus on päättänyt perua myös tammikuun 2021 hallikoulutukset. Aluekohtaisia ohjeistuksia noudattaen ulkona tapahtuvaa toimintaa voi toteuttaa 1.1.2021 alkaen. Helmikuun hallivuoroista päätetään seuraavassa hallituksen (etä)kokouksessa 14.1.2021.

Kaikki yhdistyksen alainen/ nimissä tapahtuva toiminta, poislukien hallituksen ja jaosten etänä pidetyt kokoukset, keskeytetään 3.-31.12.2020 väliseksi ajaksi johtuen Etelä-Karjalan alueen siirtymisestä Covid19-viruksen osalta kiihtymisvaiheeseen.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 19.11.20, kokoukseen osallistui 12 jäsentä.

Palvelus- ja pelastukoirajaosten kouluttajat ovat koonneet yhteen yleisiä ohjeita koulutuksiin tuleville. Ohjeet on kiinnitetty Koulutukset -sivulle, sekä löytyvät oheisesta tiedostosta.
Ohjeita voit soveltaa myös osallistuessasi muihin kuin pk- tai peko-koulutuksiin, sekä tarvittaessa lisätietoja saa jaosvastaavilta, ks. Yhteystiedot.

Mennään!

25.09.2020

Aurinkoisessa syyssäässä tepsuttelivat Peppi ja Pojat Sarin ohjauksessa ympäri kehää, harjoitellen näyttelykäyttäytymisen saloja!

Aurinkoisessa syyssäässä järjestettiin palveluskoirien jälkikoe, johon osallistui 3 koirakkoa. Hirvikärpästen seassa keppejä nousi ja tottikset taipui sen verran, että illan saldoksi saatiin kaksi tulosta!
🏆 Onnea Oona ja Ninja JK2 sekä Riikka ja Junnu JK3! 🏆
Kiitokset tuomari Maaritille, koetoimitsija Tuijalle sekä ratamestari Marille, sekä...

Käy lukemassa viimeisin Älppäri täältä. Kuulisimme myös mielellämme palautetta, onko lehti mieleinen, vai toivoisitko jotain muunlaista sisältöä? Voit laittaa palautetta osoitteeseen lpky.lehtitoimikunta |at| gmail.com

Vuoden koirat

LPKY palkitsee vuosittain kevätkokouksessaan edellisvuoden menestyneimmät koirat harrastuslajeittain kiertopalkinnoilla.