Arkihallinta
Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain ja yksilöllisesti koiran mukaan.

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Teemme ohitustreenejä, harjoittelemme arkitottista ja tutustumme eri lajeihin kuten rallytokoon, noseworkkiin, jälkityöskentelyyn, koiratanssiin jne.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

LPKY:n jäsenille, yksi tutustumiskerta avoin kaikille!
Löydät meidät Facebook:ista: LPKY Arjen Sankarit, vain jäsenille

Kevään 2020 suunnitelmia AS toiminnassa

  • Koiran elekieli -luento 15.2. Tämä on todella hyödyllinen ihan kaikille koiranomistajille, opit ymmärtämään paremmin koiran viestejä ja käyttämään tietoa koirankoulutuksessa ja yhteistyössänne. Katso lisätietoa ja ilmoittautumislinkki LPKY:n facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/845369135892913/
  • Näyttelytreeni yhdessä näyttelyjaoksen kanssa halliolosuhteissa.
  • Maaliskuussa AS tapaaminen Haukkiksessa: jos säät sallii tehdään jälkitreeniä tai jotain pientä, mitä pystytään, mutta pääpaino toisiimme ja paikkaan tutustumisessa. Makkaranpaistoa grillipaikalla!
  • MEJÄ (verijälki) lyhytkurssi aloittelijoille: teoriaosuus luennoiden ja sen jälkeen toisena päivänä käytännnön osuus, jossa näytetään jäljen tekeminen ja aiemmin tehdyn jäljen ajaminen. Kouluttajana Eija Saimanen,  pidetään maan ollessa sula keväämmällä.
  • Toukokuun alusta vakiovuoro Tapiksella keskiviikkoisin klo 18-19. Joko ohjattua toimintaa tai omatoimivuorona.
  • Ohitustreenejä tai arkitottis -harjoituksia viikottain tai lähes viikottain.  

Kuvia Arjen Sankareiden toiminnasta