Arkihallinta

Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain 

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Teemme ohitustreenejä, harjoittelemme arkitottista ja tutustumme eri lajeihin kuten rallytokoon, noseworkkiin, jälkityöskentelyyn, koiratanssiin jne.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Toiminta on LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä jaosvetäjiin Susannaan tai Mariaan

Löydät meidät Facebookista: LPKY Arjen Sankarit 

HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi ryhmän jäsenyyttä, emme hyväksy ryhmään jos jäsenkysymyksiin ei ole vastattu. 

Talvella jatketaan ohitustreenejä/kimppalenkkejä noin kerran viikossa ja jokainen AS jäsen voi kutsua näitä kokoon myös itse. Parhaiten tämä onnistuu AS facebook-ryhmässä. Mikäli et kuulu facebookiin, ole yhteydessä jaostonvetäjiin, niin kerromme treenien aikatauluista.

Treenit syksy 2020

  • Ke 25.11.2020 klo 18 Ohittelutreenit LPR Linnoituksessa, Katariinantori - Majurska ympäristössä. Jokainen tulee omaan tahtiinsa eri suunnista alueelle tekemään ohitusharjoituksia ns. lenkkeilymoodissa.
  • Su 6.12.2020 klo 15-16 hallitreenit Heartraiders Akatemialla, max 10 koiraa*

*) Hallivuokra jaetaan osallistujien kesken, sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautumislomake AS hallivuoroille syksy 2020