Arkihallinta

Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain 

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Harjoittelemme arkitottista, teemme ohitustreenejä liki jokaisella treenikerralla ja välillä käymme kimppalenkeillä. Meillä on myös erilaisia teematreenejä, kuten lapsien kohtaamisia, koirajumppaa, leikittämistä, hajutyöskentelyä ja tutustumista eri koiraurheilulajeihin.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Toiminta on LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä jaosvetäjiin Susannaan tai Mariaan

Löydät meidät Facebookista: LPKY Arjen Sankarit 

HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi ryhmän jäsenyyttä, emme hyväksy ryhmään jos jäsenkysymyksiin ei ole vastattu, vaan pyyntö hylätään automaattisesti.

Treenit kesä 2021

 • Treenaamme toukokuun alusta keskiviikkoisin klo 18-19 Tapavainolan kentällä (Tapis)
 • Treenit toteutuvat, mikäli minimissään 5 koirakkoa on ilmoittautunut ilmoittautumisaikaan mennessä.
 • Lisäksi voi olla ylimääräisiä treenejä vaihtelevissa paikoissa ja aikoina. 
 • Treenit painottuvat arkihallintaan, mm. ohitteluun. 

KESKIVIIKKO 23.6.2021 KLO 18-19, Tapis

Treenit vetää Satu Tolonen p. 040 528 0193

 • Teemana arkitottis
 • Ilmoittautuminen viim. 22.5. klo 20 mennessä kommentoimalla FB tapahtumaan koiran tiedot ja mahd. treenitoiveet tai laittamalla jaoston sähköpostiin viestiä (lpky.arjensankarit @ gmail.com)

 • Peruutukset viim. 22.6. klo 20 kommentoimalla FB tapahtumaan viestinä tai lähettämällä jaoston s-postiin peruutusilmoitus. Tuon ajankohdan jälkeen ilmoitus suoraan Sadulle

KESKIVIIKKO 30.6.2021 KLO 18-19, Tapis

Treenit vetää Maria Hannelin, puh. 040 561 2927

 • Teemana palkkaus (oikea-aikaisuus, oikeanlainen palkka ja palkan suunta). Mukaan erilaisia palkkoja, niin nameja kuin lelujakin.
 • Ilmoittautuminen viim. 29.6. klo 20 mennessä kommentoimalla FB tapahtumaan koiran tiedot ja mahd. treenitoiveet tai laittamalla jaoston sähköpostiin viestiä (lpky.arjensankarit @ gmail.com)
 • Peruutukset viim. 29.6. klo 20 kommentoimalla FB tapahtumaan viestinä tai lähettämällä jaoston s-postiin peruutusilmoitus. Tuon ajankohdan jälkeen ilmoitus suoraan Marialle

- HEINÄKUUN AJAN TREENIT OVAT TAUOLLA - TREENIOHJEISTUS 

 • Treeneihin vain terveenä ja pidetään edelleen turvavälit!
 • Treenit ovat LPKY:n jäsenille tarkoitettu ja maksuttomia (ellei kyse erikseen sovitusta koulutuksesta, josta aiheutuu ylimääräisiä kuluja).
 • Voit tulla ilman jäsenyyttä yhdelle kokeilukerralle, laita jaoston sähköpostiin viestiä jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme (lpky.arjensankarit at gmail.com)