Arkihallinta

Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain 

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä ja tarjoamme mahdollisuuden treenata arkihallintaa muiden koirien häiriössä. Harjoittelemme arkitottista, teemme ohitustreenejä liki jokaisella treenikerralla ja välillä käymme kimppalenkeillä. Meillä on myös erilaisia teematreenejä, kuten lapsien kohtaamisia, koirajumppaa, leikittämistä, hajutyöskentelyä ja tutustumista eri koiraurheilulajeihin. Lisäksi järjestämme erillisiä maksullisia koulutuksia ja luentoja jäsenistön toiveiden mukaan. 

Toiminnassamme ei kouluteta koirakoita yksilöittäin, vaan tarjoamme ajan ja paikan arkihallinnan kehittämiseen. Toki treeneissä on ohjattua toimintaa, jota jokainen koirakko suorittaa oman tasonsa mukaan ja treeninvetäjiltä saa vinkkejä pulmatilanteiden ratkaisemiseen. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon.

HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi facebook-ryhmän jäsenyyttä. Emme hyväksy ryhmään jos jäsenkysymyksiin ei ole vastattu, vaan pyyntö hylätään automaattisesti.

Arjen Sankarien toiminta on tarkoitettu LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, laita viestiä alla olevan lomakkeen kautta.

Treenit  2021

Paikka

Arjen Sankareiden vakiovuoro Tapiksella kesällä 2021 on keskiviikkoisin klo 18-19. 

Treenejä voidaan järjestää myös muualla ja muina aikoina, seuraa ilmoittelua.

Ilmoittautuminen

Treeneihin ilmoittaudutaan sitovasti viimeistään treenejä edeltävänä iltana klo 20 mennessä. Samoin peruutukset tuohon ajankohtaan mennessä. Mikäli joudut peruuttamaan viime tipassa, ole suoraan treenin vetäjään yhteydessä. 

Treeneihin voi ilmoittautua joko AS nimenhuudossa (linkin ja salasanan saat jaosvetäjiltä, löytyy myös FB-ryhmästä) tai sähköpostitse

Treeniohjeistus

  • Treenit toteutuvat mikäli min. 5 koirakkoa on ilmoittautunut määräaikaan mennessä.  
  • Tulethan treeneihin vain terveenä, niin koira kuin ohjaajakin.
  • Treenit ovat LPKY:n jäsenille tarkoitettu ja pääsääntöisesti maksuttomia. 
  • Erikseen järjestetyt koulutukset/luennot ja talven hallivuorot ovat maksullisia. 
  • Voit tulla ilman jäsenyyttä yhdelle kokeilukerralle, laita yllä olevan lomakkeen kautta viestiä jaostonvetäjille.

Treeniaikataulu


PERJANTAI 3.12.2021 KLO 18 Ohittelutreenit Myllymäessä, Plantagen / Luhta Outlet parkkipaikalla

Vetäjänä toimii Tiina Turtiainen puh. 040 528 0193  

  • Ilmoittautumiset 2.12. klo 20 mennessä joko nimenhuudossa "IN" tai jaoston sähköpostiin.
  • Jos joudut peruuttamaan ilmoittautumisen, tee se viimeistään 2.12. klo 20 mennessä klikkaamalla nimenhuudossa "OUT" tai lähettämällä jaoston s-postiin peruutusilmoitus.

TIISTAINA 7.12.2021 KLO 18-18.30 Ohittelua ja arkitottista Family Center parkkipaikalla

Vetäjänä toimii Susanna Tielinen, puh. 0405262129

  • Ilmoittautumiset 6.12. klo 20 mennessä joko nimenhuudossa "IN" tai jaoston sähköpostiin.
  • Jos joudut peruuttamaan ilmoittautumisen, tee se viimeistään 6.12. klo 20 mennessä klikkaamalla nimenhuudossa "OUT" tai lähettämällä jaoston s-postiin peruutusilmoitus.