Arkihallinta
Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain 

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Teemme ohitustreenejä, harjoittelemme arkitottista ja tutustumme eri lajeihin kuten rallytokoon, noseworkkiin, jälkityöskentelyyn, koiratanssiin jne.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Toiminta on LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä jaosvetäjiin Susannaan tai Mariaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.
Löydät meidät Facebookista: LPKY Arjen Sankarit. HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi ryhmän jäsenyyttä, emme hyväksy ryhmään ilman sitä.

Treenit kesä 2020

keskiviikkoisin klo 18-19

  • 5.8. 2020 Ohitustreenit Tiina Turtiaisen vetämänä Tapiksella
  • 12.8.2020 Kimppalenkki kylillä Susanna Tielisen johtamana, kokoontumispaikka vielä avoin
  • 19.8.2020 Sankarit Jumppaa Tapiksella. Jumpan vetää urheilukoirahieroja, DOBO-koulutusohjaaja Suvi Romppanen (DOBO Lappeenranta)
  • 26.8.2020 Vetovuoro on Heini Ikosella, teema ja paikka täydentyy myöhemmin

Teemana on arjen hallintaa ja tottelevaisuutta myös häiriössä, esimerkiksi ohitusharjoituksia tehdään lähes joka kerta jossain muodossa.

Treenejä voidaan vetää myös muualla kuin Tapiksella, lähdetään niin sanotusti kylille. Seuraa ilmoittelua facebook-ryhmässä LPKY Arjen Sankarit tai täällä kotisivuilla.


Suunnitteilla 

  • Leikkimielinen kisa, lajeina mm. speedrace ja houkutusten highway. Hyvät palkinnot vihdoin jakoon (saatu jo talvella Iloisesta Kirsusta)
  • Syksyllä MEJÄ (verijälki) tutustuminen aloittelijoille: teoriaosuus luennoiden ja sen jälkeen toisena päivänä käytännnön osuus, jossa näytetään jäljen tekeminen ja aiemmin tehdyn jäljen ajaminen. Kouluttajana Eija Saimanen.

Ilmoittautumislomake AS treeneihin

Ilmoittautumiset viimeistään treenejä edeltävänä iltana klo 18 mennessä