Arkihallinta
Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain 

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Teemme ohitustreenejä, harjoittelemme arkitottista ja tutustumme eri lajeihin kuten rallytokoon, noseworkkiin, jälkityöskentelyyn, koiratanssiin jne.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Toiminta on LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä jaosvetäjiin Susannaan tai Mariaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Löydät meidät Facebookista: LPKY Arjen Sankarit 
HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi ryhmän jäsenyyttä, emme hyväksy ryhmään jos jäsenkysymyksiin ei ole vastattu.

Treenit syksy 2020

  • Pe 30.10.2020 klo 18-19 ohitus- ja arkitottistreenit Myllymäessä Luhta Outlet p-alueella ja ympäristössä. Ilmoittautuminen AS facebookryhmässä tai s-postitse lpky.arjensankarit |at| gmail.com
  • La 7.11. klo 15-16 hallitreenit Heartraiders Akatemialla, max 10 koiraa
  • Su 6.12. klo 15-16 hallitreenit Heartraiders Akatemialla, max 10 koiraa 

Hallivuokra jaetaan osallistujien kesken, sitovat ilmoittautumiset omalla lomakkeellaan. 

  • Talvella jatketaan ohitustreenejä/kimppalenkkejä noin kerran viikossa ja jokainen AS jäsen voi kutsua näitä kokoon myös itse. Parhaiten tämä onnistuu AS facebook-ryhmässä. Mikäli et kuulu facebookiin, ole yhteydessä jaostonvetäjiin, niin kerromme treenien aikatauluista.   

Teemana on arjen hallintaa ja tottelevaisuutta myös häiriössä, esimerkiksi ohitusharjoituksia tehdään lähes joka kerta jossain muodossa. 

Treenejä voidaan vetää myös muualla kuin Tapiksella, lähdetään niin sanotusti kylille. Seuraa ilmoittelua facebook-ryhmässä LPKY Arjen Sankarit tai täällä kotisivuilla.


Ilmoittautumislomake AS hallivuoroille syksy 2020