Arkihallinta
Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain ja yksilöllisesti koiran mukaan.

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Teemme ohitustreenejä, harjoittelemme arkitottista ja tutustumme eri lajeihin kuten rallytokoon, noseworkkiin, jälkityöskentelyyn, koiratanssiin jne.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

LPKY:n jäsenille, yksi tutustumiskerta avoin kaikille!
Löydät meidät Facebook:ista: LPKY Arjen Sankarit, vain jäsenille

Kesä 2020 treenit

  • Kesäkuun alusta vakiovuoro Tapiksella keskiviikkoisin klo 18-19. Joko ohjattua toimintaa tai omatoimivuorona.
  • Teemana on arjen hallintaa ja tottelevaisuutta myös häiriössä. 
  • Treenejä voidaan vetää myös muualla kuin Tapiksella,  lähdetään niin sanotusti kylille. Seuraa ilmoittelua  facebook-ryhmässä LPKY Arjen Sankarit (näkyy kaikille).

Suunnitteilla 

  • Leikkimielinen kisa, lajeina mm. speedrace ja houkutusten highway. Hyvät palkinnot vihdoin jakoon (saatu jo talvella Iloisesta Kirsusta)
  • Koirajumppa, vetäjänä Suvi Romppanen (urheilukoirahieroja, DOBO koulutusohjaaja)
  • Syksyllä MEJÄ (verijälki) lyhytkurssi aloittelijoille: teoriaosuus luennoiden ja sen jälkeen toisena päivänä käytännnön osuus, jossa näytetään jäljen tekeminen ja aiemmin tehdyn jäljen ajaminen. Kouluttajana Eija Saimanen.

Ilmoittautumislomake AS treeneihin

Kuvia Arjen Sankareiden toiminnasta