Arkihallinta

Arjen Sankarit

Pennut, aikuiset, seniorit - kaikille jotain 

Usein Arkihallinnaksi kutsutulla koulutuksella tarkoitetaan arkea helpottavaa tapakasvatusta. Miten opetetaan koiralle itsehillintää, tulemaan luokse käskystä, kulkemaan vetämättä hihnassa, ohittamaan muita koiria ilman rähinää jne.

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä. Teemme ohitustreenejä, harjoittelemme arkitottista ja tutustumme eri lajeihin kuten rallytokoon, noseworkkiin, jälkityöskentelyyn, koiratanssiin jne.

Jos et ole vielä löytänyt yhteistä lajia, haluat vaihtelua oman kisalajin treenaamisen välillä tai vain haluat puuhata koiran kanssa yhdessä jotain, olet tervetullut AS porukkaan. Meidän treeneihin voi tulla vain vaikka totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon. Jokainen tekee tasollaan ja itselleen sopivaa treeniä. Toisin sanoen kivaa yhdessä olemista ja tekemistä niin koirille kuin ohjaajillekin!

Toiminta on LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä jaosvetäjiin Susannaan tai Mariaan

Löydät meidät Facebookista: LPKY Arjen Sankarit 

HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi ryhmän jäsenyyttä, emme hyväksy ryhmään jos jäsenkysymyksiin ei ole vastattu. 

Treenit  kevät-kesä 2021

  • Treenaamme toukokuun alusta keskiviikkoisin klo 18-19 Tapavainolan kentällä (Tapis). 
  • Lisäksi voi olla ylimääräisiä treenejä vaihtelevissa paikoissa ja aikoina. 
  • Treenit painottuvat arkihallintaan, mm. ohitteluun. 

TREENIOHJEISTUS 

  • Treeneissä max. 5 henkilöä (+treeninvetäjä), maskipakko ja pidetään turvaetäisyydet (2 m)
  • Ilmoittautuminen sitovasti etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Mahdolliset peruutukset mahdollisimman pian, jotta tilalle saadaan toinen koirakko.
  • Etusija LPKY jäsenillä, eli kokeilukerralle ilman jäsenyyttä pääsee vain, jos paikkoja jää yli.