Arkihallinta

Arjen Sankarit

ARKITOTTELEVAISUUTTA JA HÄIRIÖTREENIÄ KAIKENKARVAISILLE KAVEREILLE

Arjen Sankarien toiminnassa pääpaino on rennossa yhdessä tekemisessä ja tarjoamme mahdollisuuden treenata arkihallintaa muiden koirien häiriössä. Harjoittelemme arkitottista, teemme ohitustreenejä liki jokaisella treenikerralla ja välillä käymme kimppalenkeillä. Meillä on myös erilaisia teematreenejä, kuten lapsien kohtaamisia, koirajumppaa, leikittämistä, hajutyöskentelyä ja tutustumista eri koiraurheilulajeihin. Lisäksi järjestämme erillisiä maksullisia koulutuksia ja luentoja jäsenistön toiveiden mukaan.

Toiminnassamme ei kouluteta koirakoita yksilöittäin, vaan tarjoamme ajan ja paikan arkihallinnan kehittämiseen. Toki treeneissä on ohjattua toimintaa, jota jokainen koirakko suorittaa oman tasonsa mukaan ja treeninvetäjiltä saa vinkkejä pulmatilanteiden ratkaisemiseen. Meidän treeneihin voi tulla vaikka vain totuttamaan koiraa muiden koirien läsnäoloon.

Treeniaikataulu


TO 1.12.2022 klo 18 Kimppalenkki Kimpisessä (max 12 koirakkoa)

Lenkin vetää Laura Seppä

 • Runsaasti ohitteluja sisältävä kimppalenkki Kimpisen pururadalla
 • Kokoontuminen Kimpisen urheilukeskuksen p-alueella
 • Ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutukset ennakkoilmoittautumisiin viimeistään edellisenä iltana klo 20 mennessä Nimenhuutoon tai AS sähköpostiin

KE 7.12.2022 klo 18-18.30 Viikkotreenit Kespron p-alueella 

Treenit vetää Susanna Tielinen

 • Kespron p-alueella, Myllymäenkatu 35 LPR
 • Ohittelua, ihmishäiriötä, tottista
 • Ilmoittautumiset ja mahdolliset peruutukset ennakkoilmoittautumisiin viimeistään edellisenä iltana klo 20 mennessä Nimenhuutoon tai AS sähköpostiin

SU 4.12.2022 klo 14-15.30 Hallitreenit Heartraiders Akatemialla, halli 1

Treenit vetää Saara Pulkkinen

Ryhmä 1 klo 14-14.30

Ryhmä 2 klo 15-15.30

 • Ensimmäinen ryhmä sisään klo 14 ja poistuminen harjoituksen päätyttyä 14.30 jälkeen

 • Toinen ryhmä voi tulla sisään jo klo 14.45, jolloin saadaan vedettyä puolen tunnin treeni ja porukka ulos klo 15.30 mennessä, kun halliaika päättyy
 • Hallitreenit maksaa 5€/koirakko. Ilmoittautumiset Nimenhuudossa tai jaoston sähköpostiin viimeistään edellisenä perjantaina klo 20 mennessä. Kuva maksukuitista toimitettava jaoston sähköpostiin heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

INFOA

Treenipaikat

Talvikaudella 2022-2023 treenataan ulkona kaupunkiolosuhteissa, kuten kauppojen p-alueilla, puistoissa, toreilla jne. Aika ja paikka vaihtelevat vetäjän mukaan.

Lisäksi treenaamme Heartraiders Akatemian hallilla marras-maaliskuussa hallissa 1 (kulku rakennuksen lyhyeltä sivulta lasiseinän puolelta) joka toinen sunnuntai (hallitreenien joulutauko viikot 49-52).  Maksu 5€/koirakko, maksuohjeet Nimenhuudossa treeni-ilmoituksessa. Varaa mukaan sisäkengät tai tossut. 

Ilmoittautuminen

Treeneihin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa  viimeistään treenejä edeltävänä iltana klo 20 mennessä. Samoin peruutukset tuohon ajankohtaan mennessä, mikäli kyse ei ole pakottavasta esteestä. 

 Nimenhuudon käyttäjätunnuksen ja salasanan saat jaosvetäjiltä pyytämällä sitä sähköpostitse.

Treeniohjeistus

 • Treenit toteutuvat mikäli min. 5 koirakkoa on ilmoittautunut määräaikaan mennessä.  
 • Tulethan treeneihin vain terveenä, niin koira kuin ohjaajakin.
 • Treenit ovat LPKY:n jäsenille tarkoitettu ja pääsääntöisesti maksuttomia. 
 • Erikseen järjestetyt koulutukset/luennot ja talven hallivuorot ovat maksullisia. 

HUOM! Vastaathan jäsenkysymyksiin hakiessasi facebook-ryhmän jäsenyyttä. Emme hyväksy ryhmään jos jäsenkysymyksiin ei ole vastattu, vaan pyyntö hylätään automaattisesti.


Arjen Sankarien toiminta on tarkoitettu LPKY:n jäsenille, mutta yksi tutustumiskerta on avoin kaikille. Jos haluat tulla mukaan toimintaamme, tai tutustumiskerralle, laita viestiä alla olevan lomakkeen kautta.