Tapis

Yhdistyksen harjoituskenttä

Tapikselle ruohonleikkaaja v.2024 haussa! Sinäkö se olet?
Käy vastaamassa lomakkeella Ajankohtaista -sivulla! 

Tapavainolan kenttä, eli Tapis, toimii yhdistyksen paikkana järjestää koulutuksia sekä kokeita. Alue ei ole tarkoitettu koiran ulkoiluttamiseen ja tarpeiden tekoa varten.
Kenttä sijaitsee nimensä mukaisesti Tapavainolassa noin kahdeksan kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta entisen "Sikalan" koulun pihapiirissä. Kenttä on ollut yhdistyksellä kaupungilta vuokralla jo useamman vuoden. 

Kenttä on nurmipohjainen, kooltaan noin 60 x 50 m. Siellä on säädettävä A-este, kiinteä metrinen pk-hyppyeste ja säädettävä hyppyeste. Keväisin ja syksyisin kentän käytössä tulee huomioida sen kunto, liian märällä kentällä treenaaminen pilaa nurmikon. 
Kenttä on vapaasti jäsenistön käytössä poislukien ajat kun se on varauskalenterin mukaisesti varattu yhdistyksen koulutuksiin ja koetapahtumiin.

Kentän vieressä on parkkialue, joka on eristetty itse kentästä maavallilla. Autoja ei tule parkkeerata kentälle tai kentän välittömään läheisyyteen.
Huomioithan, että aurinko pääsee porottamaan parkkipaikalle esteettä. Talvella kenttä aurataan, joten se on myös silloin jäsenten vapaassa käytössä. 
Pidetään yhdessä kentän siisteydestä huolta!

Kenttä on jäsenistön vapaassa käytössä, mutta avointen lajikoulutusten tai erillisten tapahtumien vuoksi kenttä voi olla osin tai kokonaan varattuna, tarkista ajankohtaiset varaustiedot varauskalenterista

Vakiovuorot 2024

Maanantai
Klo 18-19 Palvelus-/pelastuskoirat, aloittelevat (paikalla 1-2 kouluttajaa) koko kenttä
Klo 19-21 Palvelus-/pelastuskoirat, omatoimiset koko kenttä

Tiistai
Klo 17-18 Toko 1/2 kenttä
Klo 18-21 Toko koko kenttä 

Keskiviikko
Klo 18-21 Arjen Sankarit koko kenttä 

Torstai
Klo 16-18 Rally-Toko 1/2 kenttä
Klo 18-21 Rally-Toko koko kenttä

Perjantai
Klo 18-21 Palveluskoirat/Pelastuskoirat koko kenttä

Lauantai
Ei vakiovuoroja

Sunnuntai
Ei vakiovuoroja