Saimaa Easter Dog Show peruttu

18.03.2020

Ohessa Saimaa Easter Dog Show'n virallisen näyttelytoimikunnan tiedote koskien vallitsevaa COVID-19 -tilannetta ja sen vaikutusta näyttelyyn. 

Lähde ja lisätietoja: https://www.saimaaeasterdogshow.com/

Olemme näyttelytoimikuntana punninneet eri vaihtoehtoja Imatran kahden kaikkien rotujen koiranäyttelyn osalta, jotka oli suunniteltu pidettävän 11.-12.4.2020 ja jotka joudutaan perumaan tuolta ajankohdalta voimassa olevan COVID-19 -koronavirustilanteen vuoksi.

Yhtenä mietittävänä vaihtoehtona oli näyttelyiden siirtäminen toiseen ajankohtaan. Tämän vaihtoehdon osalta emme kuitenkaan saaneet palasia loksahtamaan siten, että siirto olisi koettu järkevänä. Tästä johtuen päädyimme perumaan molemmat näyttelyt tältä vuodelta. Vuoden 2020 näyttelyt olisivat olleet viimeiset pääsiäisenä järjestetyt hallinäyttelyt Imatralla, mutta nyt viimeiseksi jäikin täten vuoden 2019 näyttely. Ensi vuonna 2021 palaamme juurillemme Lappeenrantaan ja kokoonnumme näyttelyn merkeissä Lappeenrannan raviradalle kesäkuussa.

Tällä hetkellä selvittelemme meille jo aiheutuneita kuluja ja neuvottelemme niiden realisoitumisesta. Tulemme palauttamaan osan ilmoittautumishinnan suuruudesta kaikille koiransa näyttelyihimme jo ilmoittaneille, kunhan saamme taloustilanteen selville. Kaikkiin koiransa ilmoittaneisiin tullaan olemaan yhteydessä palautusten osalta sähköpostilla, mutta nyt toivomme asiassa malttia kyselyiden suhteen. Selvittely ottaa aikansa.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi uuteen näyttelyymme 2021 kesäiseen Lappeenrantaan!

Yst. terveisin

Näyttelytoimikunta