Tapahtuma-arkisto

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 19.11.20, kokoukseen osallistui 12 jäsentä.

Palvelus- ja pelastukoirajaosten kouluttajat ovat koonneet yhteen yleisiä ohjeita koulutuksiin tuleville. Ohjeet on kiinnitetty Koulutukset -sivulle, sekä löytyvät oheisesta tiedostosta.
Ohjeita voit soveltaa myös osallistuessasi muihin kuin pk- tai peko-koulutuksiin, sekä tarvittaessa lisätietoja saa jaosvastaavilta, ks. Yhteystiedot.

Mennään!

25.09.2020

Aurinkoisessa syyssäässä tepsuttelivat Peppi ja Pojat Sarin ohjauksessa ympäri kehää, harjoitellen näyttelykäyttäytymisen saloja!

Aurinkoisessa syyssäässä järjestettiin palveluskoirien jälkikoe, johon osallistui 3 koirakkoa. Hirvikärpästen seassa keppejä nousi ja tottikset taipui sen verran, että illan saldoksi saatiin kaksi tulosta!
🏆 Onnea Oona ja Ninja JK2 sekä Riikka ja Junnu JK3! 🏆
Kiitokset tuomari Maaritille, koetoimitsija Tuijalle sekä ratamestari Marille, sekä...

Käy lukemassa viimeisin Älppäri täältä. Kuulisimme myös mielellämme palautetta, onko lehti mieleinen, vai toivoisitko jotain muunlaista sisältöä? Voit laittaa palautetta osoitteeseen lpky.lehtitoimikunta |at| gmail.com

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 11.6.20 aurinkoisessa Haukkulaaksossa 23 jäsenen voimin ☀️
Pk-jaos sai myös uuden jaosvastaavan, onnea pestiin Anniina Saavalainen! 😊
Toivotaan aurinkoista ja koerikasta treenikautta lajista riippumatta koko jäsenistölle!

4,5 tuntia vierähti kuin siivillä lempeässä kesäillassa, kun karttoja, kompasseja ja kartta-appseja pyörittelivät jäljenteon kurssilaiset Maarit Kuntolan opastuksella. ”Mustalla metsään, punaisella pois” - oli ainut mitä kompassin käytöstä muistettiin, ja sen Maarit ohjeisti unohtamaan ensitöikseen.

Vuoden Koirat